God jul og godt nytt år!
MTE
Publisert 21.12.2020 15:00
Oppdatert 21.12.2020 15:02
God jul og godt nytt år!
Julen nærmer seg, og «annerledesåret» 2020 er snart historie. Vi ønsker oss mange gode jakt- og fiskeopplevelser i det nye året, og håper du får det også.

​​​​Året 2020 er et år som vi kommer til å huske. Da vi gikk inn i «Familiens år 2020» var det nok ingen som kunne tenke seg hva som ville komme – en pandemi som ville påvirke oss alle i store deler av året. Det bød på mange nye utfordringer, smitte og smitteverntiltak, nedstenging, fysiske møteplasser ble til Teamsmøter, aktiviteter måtte avlyses, koronasituasjonen fikk store konsekvenser for hele samfunnet. I en plutselig helt annerledes hverdag så blomstrer kreativiteten, og mange foreninger har klart å gjennomføre både aktiviteter og stevner. Og når samfunnet åpnet litt opp igjen, sto vi klare og gjennomførte aktiviteter av alle slag. I et tidvis nedstengt samfunn var vi friluftsmennesker tross alt heldige, som fortsatt kunne bruke tiden vår i naturen når mye annet måtte stenge ned.

Dette helt spesielle året kan vi snart legge bak oss, og vi takker for innsatsen i 2020. Tusen takk alle våre medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere for året som har gått! Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt og forhåpentligvis mer normalt år sammen med dere!

Vi håper at vi kan få feiret 150-årsjubileet skikkelig i året som kommer!

Riktig god jul og et godt nytt jakt- og fiske år alle jegere og fiskere!


NJFF-Hedmarks kontor vil ikke være bemannet i jula, vi er tilbake på kontoret mandag 4. januar.

Ada, Ole Mattis, Marius og Mari​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.