Hagle
MTE
Publisert 08.02.2016 15:16
Oppdatert 11.04.2016 12:43
Hagle
NJFF-Hedmark arrangerer både kurs i leirdueskyting for nybegynnere og viderekommende, vi utdanner hagleinstruktører og dommere. I Hedmark arrangeres det mange konkurranser innen hagleskyting.
​​​Vi ønsker å gi jegerne mulighet til skolering i hagleskyting for å kunne drive sikker og human jakt i tråd med god jaktmoral og jaktetikk​.
Det er mange aktive hagleskyttere i vårt fylke, og det er mange gode tilbud lokalt. Mange bra skyteanlegg, god opplæring og kursing. Gjennom året arrangeres det også veldig mange konkurranser rundt om i fylket. Se på terminlisten i menyen over. 
Følg med på hva som skjer i din lokalforening i aktivitetskalenderen. 
NJFF-Hedmark arrangerer kurs i praktisk hagleskyting både for nybegynnere og viderekomne, samt kurs for instruktører og dommere. Se i aktivitetskalenderen, eller ta kontakt hvis du ønsker instruktørkurs i din lokale forening.​
 
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.