Holder isen i påsken?
Publisert 31.03.2020 13:09
Oppdatert 31.03.2020 13:09
Holder isen i påsken?
Sikfangst på isen.
Det raske svaret er ja og nei.

​Det avhenger rett og slett av hvor i Hedmark du bor. Nordøst i Hedmark er det fortsatt fine forhold med over 60 cm is på flere av de høyereliggende vannene. Til og med Glomma-isen er flott mange steder nordover, men her MÅ man være ekstremt forsiktig da istykkelsen kan variere stort over korte avstander. I lavlandet i Elverums-distriktet er det fortsatt flere lokaliteter som har fin is, men de større sjøene begynner pr. i dag å "få det" mer og mer nå, og når "nettene blir korte og varmen setter inn" er det raskt slutt! NJFF-Hedmark maner til forsiktighet, husk for eksempel alltid ispigger. Når det er sagt så er det nettopp i disse dager de virkelige store fangstene tas, så om du har mulighet er det absolutt å anbefale å ta en tur ut på nær-isen. Kontakt din lokale jakt & fiskeforening og hør om forholdene da vel :-)​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.