Hundepark i Våler
MTE
Publisert 03.06.2020 16:02
Oppdatert 03.06.2020 21:53
Hundepark i Våler
Representanter fra Våler JFF og Åsnes JFF legger ned en god innsats i hundeparken! F.v. Robert Westgaard, Lars K. Kjellgren, Håkon Olastuen, Anders Bredalen Foss og Tove Lisbeth Finstad. Foto: Ada Bredalen
Det er gjennom et samarbeid mellom Våler JFF og Åsnes JFF at det nå er bygget en hundepark i Spulsåsen i Våler. En kjærkommen etablering for hundeeiere og hunder!

​​​Dette er en kjærkommen etablering av noe som alle hundeeiere kan ha gleden av i båndtvangstida spesielt. Med utfordringer med å slippe løse hunder i ulveområder, så ser vi også at dette blir viktig for hundeeiere som ønsker å trene hundene sine under trygge forhold gjennom hele året i vårt distrikt, kan ildsjelene i de to foreningene fortelle. Det 100  daa store området er nå etablert med 1600 meter langt og 1,8m høyt rovviltavvisende gjerde. Foreningene  har investert 750 000,- i parken i tillegg til dugnadsarbeid. De håper etter hvert også å få bygget gapahuk med grillplass og utedo i området. 

Det vil bli etablert et bookingsystem etterhvert, når alt kommer på plass. 

Vi gratulerer med vel utført arbeid, og vi er sikre på at mange vil benytte seg av den flotte parken!

Hundepark 3.jpg

Robert og Anders, Våler JFF, gjør siste finpuss på den flotte hundeparken. Foto: Ada Bredalen

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.