Jakt- og fiskedagene er over for i år
MTE
Publisert 13.08.2019 10:41
Oppdatert 13.08.2019 11:00
Jakt- og fiskedagene er over for i år
Noen av vårt blide mannskap i standen! Liv Grethe Bekkelund (kvinnekontakt), Krister Skoglung (ungdomsutvalget) og Mette E. Larsen (kvinneutvalget). Foto: MTE
Selv om værvarslet ikke så bra ut i forkant av De nordiske jakt- og fiskedager, så trosset mange været og det ble bra med besøk under dagene - over 25.000 personer! Og været ble heller ikke så ille som vi fryktet!

​​Vi storkoste oss på jakt- og fisketorget! Masse folk innom oss, og mye aktivitet!

NJFF-Hedmarks kvinne- og ungdomsutvalg hadde stand på torget som før, med info, konkurranser og hyggelige samtaler. "Gjett hvilken art"-konkurransen var populær, og over 300 deltok! Fasiten på skallene var: Mår, tiur, grevling og bjørn. Vi har trukket tre vinnere av alle rette svar, og disse var de heldige:

1. Sebastian Eilertsen Carlsson - weekendopphold på Statskoghytte!

2. Alexander W. Heimro - fiskestang

3. Sofia og Jahran - Vanntett pakksekk med div. utstyr

Vi hadde også en konkurranse - aldersbestemme ørret, noen av dagene. Her ble Hans Kristian Halberg kåret som vinner - han tippet 5 år, noe som var helt riktig! Pilkeutstyr kommer!

Ellers på torget var NJFF med aktiviteter, info, verving, samarbeidspartnere og butikk. Stein Erik Bredvold var til stede med våpentilpasning. Rønning ski viste frem sine produkter, og noen fikk kanskje lagt inn en bestilling? Jegerpodden kunne man slå av en prat med. Sorma Fur, Eiane Viltpelseri og Pelsatelerier v/ buntmaker Jannicke Romøren Eriksen kunne vise frem fine produkter, gi tips til flåing eller evt levering av pelsvilt. Jannicke satt å sydde gjennom helgen - og kunne vise frem alt fra flotte pelskåper til søte nøkkelringer. Gevirdommerne og fluebindere var på plass. Vang JFF og Stange JFF hadde laserskyting. Sammen med Vang JFF kunne barna også male sin egen sluk på lørdagen! Løiten JFF var til stede med fiskeskole i dammen på øya - noen fikk sine første fisker!

Fiskedam.jpg

Fornøyd fisker med fin fangst i fiskedammen! Foto: Kim A. Bjørnstad

Fra scenen var det drop-in dressur, utstillingstips og råd, minifordrag om mårfangst v/Jens Petter Halberg (som også flådde både mår og skogsfugl på torget alle dager). Charlotte Mohn Gaustad hadde turmat-kurs for barn og foreldre. Lørdag var bukkejaktstart - og vi fikk tak i, flådde og helgrillet rådyr! Ja, det var mye forskjellig å gjøre på torget!:)

Utstillingstips.jpg

Linda ga mange gode tips som man kan ta med seg i utstillingsringen! Foto: MTE

JPH.jpg

Vår engasjerte fangstmann Jens Petter holder foredrag om mårfangst! Foto: MTE

Charlotte.jpg

Charlotte Mohn Gaustad disket opp med mye godt på bålet! Foto: MTE

Rune flår.jpg

Rune Pettersen flår bukken! Foto: MTE

På lørdagen var den store Elverumsutstillingen, resultater fra utstillinga finner du HER.​

Søndagen var det valpeutstilling, og for første gang ble "barn & hund" arrangert - vellykket og med en dyktig gjeng!

Barn og hund 2019_Gunn.jpg

Mange flinke barn og hunder! Foto: Gunn Elisabeth Engemoen

Takk til alle som har vært med å hjelpe til gjennom helga - en god gjeng å ha med på laget:)

Vi gleder oss allerede til neste år - takk for nå:)

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.