Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid!
NJFF/(MTE)
Publisert 07.12.2018 08:58
Oppdatert 07.12.2018 09:21
Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid!
Foto: MTE
Nå er medlemskontingenten utsendt til medlemmer i NJFF. Vi oppfordrer alle til å betale denne innen fristen.

​​​​Som medlem er du en del av den nasjonale jeger- og fiskerbevegelsen. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Vi har rundt 113.000 medlemmer, fordelt på 573 lokalforeninger og 19 fylkeslag. Norges Jeger- og Fiskerforbunds hovedformål er å være en aktiv interesseorganisasjon som ivaretar medlemmenes interesser innen jakt, fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. Vi skal bidra til å sikre en bærekraftig høsting av våre vilt- og fiskeressurser, basert på tilgjengelig kunnskap.

Jakt og fiske skal foregå til glede for flest mulig motiverte utøvere. Derfor er mottoet vårt "Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid".

Medlemstilbud

Vi har også flotte medlemstilbud og rabattordninger for medlemmer. Dette kan leses om her.

Bli medlem

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. Som medlem i et lokallag er du tilknyttet en av våre lokalforeninger. Våre lokalforeninger har et bredt og variert tilbud til sine medlemmer. I tillegg til alle sentrale NJFF fordeler, får du som lokallagsmedlem tilgang til lokale fordeler og tilbud. Besøk lokalforeningenes hjemmesider ved å trykke deg inn på lokallagsoversikten her.

Som direktemedlem får du tidsskriftet Jakt & Fiske tilsendt og du kan også benytte de sentrale fordelene i NJFF. Som direktemedlem er du ikke tilknyttet en lokalforening, så dersom du tenker å benytte deg av lokale fordeler er medlemskap i et av våre mange lokallag det beste for deg.​

Lurer du på hva NJFF har fått til de siste årene? Se filmen nedenfor og få et lite innblikk i dette. Betaler du medlemskontingenten er du med på å støtte vårt arbeid! 

 
 
 
 
 

 
 
 
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.