Jakt- og fiskeskoler (JOFS)
CD
Publisert 18.02.2016 23:29
Oppdatert 19.04.2017 10:36
Har du lyst til å lære mer om jakt og fiske? NJFF har etablert lokale Jakt- og fiskeskoler rundt omkring i hele landet, som drives i regi av lokalforeningene.
Jakt- og fiskeskoler (JOFS)

​Her kan du være med på aktiviteter der du lærer alt fra generelt friluftsliv via fluebinding og fellefangst til praktisk fiske og jakt.

Gjennom JOFS-tilbudet vil NJFF gi barn og ungdom i hele landet et tilbud om god opplæring innafor jakt, fangst, fiske og friluftsliv i deres eget nærmiljø. Å synliggjøre NJFF som en positiv tilrettelegger for opplæring er midt i blinken for organisasjonens vedtatte satsinger!

Følger skoleåret
Målgruppa for JOFS er ungdom i gruppa 10 – 14 år, men noen foreninger har også tilbud til aldersgruppa 14 år og oppover. Jakt- og fiskeskolene har hovedvekt på aktiviteter med temaer innafor jakt, fangst, fiske og friluftsliv. Aktivitetene følger skoleåret og foregår både innendørs og utendørs. Du trenger ikke være medlem i NJFF for å delta på JOFS.

Tilbudet lokalt
I Hedmark fylke er det ni foreninger som tilbyr Jakt- og fiskeskoler (JOFS).
Dette gjelder følgende foreninger:

1: Åsnes JFF 

2: Stange JFF
3: Hof Vestre JFF

4: Vang JFF

5: Trysil JFF

6: Heradsbygd JFF

7: Brandval JFF

8: Våler JFF

9: Kongsvinger JFF

    
Ta kontakt med foreningene for å høre mer om hva de tilbyr. Dersom du ikke finner din forening i oversikten, ta kontakt og spør hvilke planer de har på gang. 

Ta eventuelt kontakt med fylkeskontoret i Hedmark for ytterligere spørsmål!

Har din lokalforening lyst til å starte med JOFS?

NJFF-Hedmarks ungdomsutvalg ønsker å legge til rette for, støtte opp om og være en pådriver for at enda flere lokalforeninger i Hedmark starter opp lokale jakt- og fiskeskoler for barn og ungdom. Vi stiller gjerne opp lokalt for å ta en prat om eventuell oppstart av lokal JOFS. Kontakt oss, så tar vi en prat!

Vi har også laget en enkel brosjyre om JOFS, som inneholder alt du trenger å vite om JOFS, råd & tips om oppstart og gjennomføring, hvor du kan hente midler, etc. Brosjyren kan lastes ned her:JOFS-brosjyre.pdf, eller fås ved henvendelse til fylkeskontoret.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.