Krokum til topps
MTE
Publisert 01.06.2019 22:06
Oppdatert 01.06.2019 22:48
Krokum til topps
Norgesmester og kongepokalvinner Terje Krokum, Nidaros JSK, sølv til Are Venemyr, Froland JFF og bronse til Kim Andre Bjørnstad, Løiten JFF. Foto: MTE
Årets NM Nordisk Jaktskyting er over. På toppen av pallen, Norgesmester og kongepokalvinner, Terje Kroken fra Nidaros JSK (380)! Sølvet gikk til Are Venemyr, Froland JFF (371) og bronsen gikk til Kim Andre Bjørnstad, Løiten JFF (370).

​​​​​​​​Man kan beskrive NMet på denne måten: Mye god skyting og et utrolig høyt nivå.

Mange hedemarkinger var oppe på pallen under premieutdelinga, innen de forskjellige klasser og grener. Ekstra moro var det at bronsen gikk til en løtensokning på hjemmebane!

​Resultatlister:

Resultater NM nordisk-totallister.pdf

Resultater NM nordisk-klassevis.pdf

Resultater NM nordisk-lagskyting.pdf

Grenmedaljer NM Nordisk jaktskyting 2019.pdf

NM_NJ_junior.jpg
Sammenlagt junior; Førsteplass til Jan Olav Helden, Verdal JFF, andreplass til John Arne Torp, Skogen JSK og tredjeplass til Simen Høgberg Slaastad, Eidskog JFF.

NM_NJ_damer.jpg

Sammenlagt dame; Førsteplass Tonje Fuglås Kvendbø, Sannidal JFF, andreplass til Siri Marlen Lindem, Råde JFF og tredjeplass til Ragnhild Sangen Billingsø, Eidskog JFF.

NM_hagle_rifleutdeling.jpg

Det ble under NMet trukket ut en hagle og en rifle til foreningene som hadde meldt på juniorer. Hagla gikk til Bjørkelangen JFF og rifla til Eidskog JFF. Vi håper disse kommer til nytte i rekrutteringsarbeidet som blir gjort!

Alle foto: MTE

Vi gratulerer!!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.