Kurs: Flåing av mår
MTE
Publisert 10.02.2020 12:49
Oppdatert 04.03.2020 09:51
Kurs: Flåing av mår
Fangstmann Jens Petter er kursholder!
NJFF-Hedmark og Åsnes JFF inviterer til kurs i flåing av mår. Onsdag 25. mars kl. 18.30-21.30.

​​Etter endt fangstsesong, så har du kanskje lykkes med å fangste mår? Ønsker du å bruke skinnet til måren, men er usikker på fremgangsmåte? Dette er en fantastisk ressurs som fortjener å bli tatt vare på. For god kvalitet er det viktig å behandle skinnet riktig, og Jens Petter kan hjelpe!

Deltakere får en grundig innføring i pels, pelsbehandling, pelskvalitet, teknikker ved flåing og lagring av mår og skinn. Kursholder har med og viser frem utstyr som trengs. Han viser flåing, skraping, rensing, taning og forklarer underveis, gir deltakerne tips og råd for å oppnå best mulig kvalitet på skinnet. Deltakere får utdelt hefte om flåing og fremgangsmåte under kurskvelden.

Sted

Villmarksrommet på Sønsterud, Solør vgs. avd. Sønsterud.

Kursholder

Jens Petter Halberg.

Pris

Ungdom t.o.m. 20 år: Gratis

Medlemmer (over 20 år) i NJFF: 250,-

Ikke-medlem (over 20 år): kr. 500,-

 

Det blir salg av kaffe og noe å bite i!

Informasjon og påmelding (innen 11. mars) til NJFF-Hedmark v/Mari Tangen Evensen: E-post: mari.evensen@njff.no  eller via aktivitetskalenderen.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.