Kurs i fellefangst av mår - UTSATT
MTE
Publisert 13.10.2020 10:24
Oppdatert 07.11.2020 09:34
Kurs i fellefangst av mår - UTSATT
Jens Petter er en ivrig fangstmann! Han vil dele av sin kunnskap!
NJFF-Hedmark inviterer til kurs om fellefangst av mår 12. november. Kurset går over en kveld.

​​Jakttiden på mår starter 1. november, og hva er vel ikke bedre enn å starte sesongen med et kurs, og plukke med seg nyttige tips og råd? ​​​Dette er et kurs for alle som vil lære mer om fellefangst av mår! 

Torsdag 12. november kl. 18.30-21.00/21.30 arrangerer vi kveldskurs (teori) i fellefangst av mår. Fangstmann Jens Petter Halberg vil gi deg gode tips og råd! Kurset avholdes på NJFF-Hedmarks kontor på Norsk Skogmuseum i Elverum.

Læringsmål

Deltakerne skal få innføring i lovverket rundt fellefangst på mår. De skal også få kunnskap om mårens biologi og atferd, forskjellige felletyper, oppsett av feller, forberedelser og hvordan fellene plasseres og mange fangsttips.

Pris

Ungdom t.o.m. 20 år: Gratis

Eldre enn 20 år – medlem 250,- og ikke-medlem: kr. 500,-.

Vi serverer kaffe og noe å bite i!

Informasjon og påmelding til NJFF-Hedmark v/Mari Tangen Evensen: ​E-post: mari.evensen@njff.no  eller i aktivitetskalenderen på njff.no​ Påmeldingsfrist 29. oktober!

Vi vil også arrangere kurs i flåing av mår; 26. november kl. 18.30-21.30.​ Les mer HER.​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.