Meitefiskesesongen 2021 - Konkurransefiske
Marius Hassve
Publisert 20.05.2021 12:17
Oppdatert 20.05.2021 12:17
Meitefiskesesongen 2021 - Konkurransefiske
Foto: Vegard Veberg/Jakt & Fiske. Regjerende norgesmester i tradisjonelt meitefiske; Bent Fjeld, Eidskog JFF. Nettopp Eidskog JFF arrangerer årets norgesmesterskap. Mon tro om ikke Bent er å anse som en favoritt på hjemmebane.
Selv de mest ihuga konkurranseisfiskerne må innse at det er en tid for alt – Og nå er det tid for konkurranser med lang stang og dupp; tradisjonelt meitefiske.

Sesongen starter søndag 23. mai, og åsted for den gode kultiveringsgjerningen finner sted i den fiskerike innsjøen Dølisjøen. Det er Odal SFK som er vertskap, og konkurransen er første av åtte i den årlige meitecupen, der seks stevner er tellende i cupen totalt. Cupen er åpen for alle, og alle cupstevnene finner sted i Hedmark. Lokalitetene for de fem siste meitecupstevnene er ikke bestemt enda, så følg med i NJFF sin kalender, eller kontakt Jan Inngjerdingen for detaljer.  For de som lurer: regjerende cupmester er Markus Hansen fra Odal SFK. Det er altså mannen å slå i 2021!

Odal SFK arrangerer årets fylkesmesterskap 8. august, og Eidskog JFF arrangerer norgesmesterskap i meitefiske 22. august.  Egen invitasjon til norgesmesterskapet sendes ut i jakt & fiske. Eidskog JFF kan for øvrig mer enn å arrangere flotte stevner; regjerende norgesmester i meitefiske kommer nemlig fra de dype skoger her i øst.. Se for øvrig vedlagt terminliste for mer detaljer!

TERMINLISTE FISKESTEVNER 2020-21.docx

Skitt fiske alle sammen 😊


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.