NJFF-Hedmark Fluebinderkurs
Marius Hassve
Publisert 04.02.2020 15:51
Oppdatert 04.02.2020 15:54
NJFF-Hedmark Fluebinderkurs
Demonstrasjon
NJFF-Hedmark Fluebinderkurs
Klinkhammer in making
27. januar og 3. februar arrangerte fylkeslaget og Tore L. Rydgren fluebinderkurs i NJFF-Hedmark sine lokaler på Norsk Skogmuseum.

​​​10-11 fluer ble nøye demonstrert og deretter bundet av dyktige deltagere i alle aldre. Av fluer som ivrige deltagere raskt bandt med den største selvfølge kan "Red Tag", Klinkhammer, gullhodenymfe samt prikk like imitasjoner av den kjente døgnfluen Ephemera Vulgata, nevnes. Vel er det fortsattt en stund til døgnfluer og andre insekter klekker, men ikke mer enn tid av veien om man skal lære å binde dem alle :-) Legender vil ha det til at fisk fanget på egenbundne fluer fighter bedre enn fisk fanget på kjøpeflue, så om du er glad i en skikkelig kamp - meld deg på neste års fluebinderkurs når den tid kommer :-)​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.