NJFF-Hedmark UNG
Publisert 08.02.2016 15:16
Oppdatert 13.03.2018 10:14
Ungdomsutvalget i NJFF-Hedmark arrangerer mange aktiviteter rundt i hele fylket gjennom hele året. Følg med i kurs/aktivitetskalenderen, så vil det komme infomasjon om aktiviteter.
NJFF-Hedmark UNG

​​​Barne- og ungdomsarbeid i NJFF, fylkeslag og lokalforeninger er den beste investeringer vi kan gjøre for å rekruttere nye fiske- jakt- og friluftslivsinteresserte folk for framtida. Mange av våre lokalforeninger gjør en kjempejobb rundt dette, og NJFF-Hedmark støtter opp om dette arbeidet. Ta kontakt med din lokalforening for å høre om planlagte jakt- og fiskeaktiviteter i ditt nærområde!

Er du under 25 år, går du under kategorien "Barn- Ungdomsmedlem" i NJFF. For de som er interessert i fiske, så er Fiskeklubben en mulighet for dere (gjelder alle medlemmer t.o.m 12 år). Er det noen som er interesserte i å være med på noen av de jakt- og fiskekursa som NJFF-Hedmark holder, så finner dere en generell beskrivelse av dem i kurs- og aktivitetskalenderen, ellers er det bare å ta kontakt med oss på kontoret hvis det er noe dere lurer på.

Foruten endel aktiviteter og opplegg som vi stadig er ute på, er følgende kurs planlagt spesielt rettet mot ungdom i 2018:

Revejakt (avlyst pga snøforholdene)​Stange​Mars
​Havfisketur​Drøbak​April/mai
DuejaktElverumAugust
Duejakt​Vang​August
​Opplæringsjakt småvilt​Brandval​September
​Rådyrjakt​Løten​November
Harejakt​ÅmotNovember/desember

 

Informasjon om disse oppleggene legges fortløpende ut i kurs/aktivitetskalenderen på forsiden! Følg med!

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.