NJFF-Hedmark UNG
Publisert 08.02.2016 15:16
Oppdatert 14.03.2019 08:45
Ungdomsutvalget i NJFF-Hedmark arrangerer mange aktiviteter rundt i hele fylket gjennom hele året. Følg med i kurs/aktivitetskalenderen, så vil det komme infomasjon om aktiviteter.
NJFF-Hedmark UNG

​​​Barne- og ungdomsarbeid i NJFF, fylkeslag og lokalforeninger er den beste investeringer vi kan gjøre for å rekruttere nye fiske- jakt- og friluftslivsinteresserte folk for framtida. Mange av våre lokalforeninger gjør en kjempejobb rundt dette, og NJFF-Hedmark støtter opp om dette arbeidet. Ta kontakt med din lokalforening for å høre om planlagte jakt- og fiskeaktiviteter i ditt nærområde!

Er du under 25 år, går du under kategorien "Barn- Ungdomsmedlem" i NJFF. For de som er interessert i fiske, så er Fiskeklubben en mulighet for dere (gjelder alle medlemmer t.o.m 12 år). Er det noen som er interesserte i å være med på noen av de jakt- og fiskekursene som NJFF-Hedmark holder, så finner dere en generell beskrivelse av dem i kurs- og aktivitetskalenderen, ellers er det bare å ta kontakt med oss på kontoret hvis det er noe dere lurer på.
Planlagte aktiviteter 2019:

Revejakt​Stange​16. februar
​Mjøsfiske​Mjøsa/Brumunddal
​31. mai
Fylkesleir for ungdom 12-16 årMalungen/Stange
21.-23. juni

DuejaktElverum
​24. august
​Rype/skogsfugljakt​?
​12. oktober
​Rådyrjakt​Løten​23. november
Harejakt​Engerdal
21. september

 Informasjon om disse oppleggene legges fortløpende ut i kurs/aktivitetskalenderen på forsiden! Følg med!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.