NJFFs hundefôravtale
Publisert 01.12.2016 12:45
Oppdatert 01.12.2016 14:15
NJFFs hundefôravtale
Norges Jeger- og Fiskerforbund tilbyr rimelig hundefôr til alle medlemmer. Fôret selges hos foreninger over hele landet.

​​​​NJFF-Hedmark har inngått avtale med Sportsman`s Pride, og det selges nå hundefòr for NJFF-medlemmer på Grindalsmoen. ​​Fôrutsalget ligger i Svartbekkvegen 25, i samme bygning som Elverum Trafikkstasjon (Statens Vegvesen). 

Åpningstider er mandager og torsdager fra kl. 12.00-17.00. Salget er forbeholdt NJFF-medlemmer.​ 

Mer info og kart til Svartbekkvegen 25: HER

Utsalg flere steder i Hedmark

Det er utsalg av hundefòret hos flere lokallag i Hedmark, du finner en komplett liste over utsalgssteder HER.​​ I forhold til veiledende pris på det samme fôret, Sportsmans Pride, sparer du store fôrkostnader pr. hund som NJFF-medlem.​

_DSC5620 (3).JPG 

Bildet er fra butikken på Grindalsmoen. Hvis du vurderer å starte med fòret til din hund - ta turen innom å få info og en smaksprøve til hunden!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.