NM Nordisk Jaktskyting - med kongepokal!
MTE
Publisert 08.05.2019 11:31
Oppdatert 08.05.2019 21:12
NM Nordisk Jaktskyting - med kongepokal!
Pallen på NM Nordisk Jaktskyting 2018! Ole Mathias Fjeldskogen - Norgesmester! Kristoffer Krok, Skogen JSK (t.v) sølv, og Knut Magne Bjørnstad, Rakkestad og Degernes JFF, bronse. Foto: Vidar Nilsen, NJFF
Fredag 31. mai og lørdag 1. juni avholdes NM Nordisk Jaktskyting på anlegget til Løiten JFF. I år får vinneren kongepokalen!

​​Norgesmesterskapet i Nordisk Jaktskyting 2019 vil bli arrangert som et samarbeids-NM mellom 4 klubber. To klubber fra Hedmark og to klubber fra Akershus går sammen om dette stevnet. Arenaen for arrangementet er på skyteanlegget til Løiten JFF. Som også er en av klubbene som er med i arrangørkvartetten, sammen med Skogen JSK, Hemnes JFF og Bjørkelangen JFF.

Skytingen vil avvikles over to dager: Fredag 31. mai og lørdag 1. juni. Torsdag 30. mai er satt av som offisiell treningsdag for dette stevnet. Året 2019 er det Kongepokal i denne jaktskyttergrenen, og vi har fått tildelt Kongepokalen som går til Norgesmesteren!

​Påmeldingen er åpnet, meld deg på HER!


Informasjon fra njffstevner.no; "Et NM i de unges ånd!"

Mange sponsorer er med på dette stevnet, som på mange måter blir et Norgesmesterskap i de unges ånd, flere av sponsorne har bidratt med gjeve premier øremerket barn og ungdomssatsning. Interjakt går inn med en rifle og en hagle som kan brukes av alle juniorer under selve NM-skytingen, på premieutdelinga vil vi trekke ut disse 2 våpen blant alle klubber som stiller med juniorer på NM i Nordisk Jaktskyting. Dette for å stimulere til å fortsette med det gode arbeid med barn og unge.

Vi vil sette opp flere flotte pressbaner hvor en kan skyte press, her kan en vinne flotte premier hver dag. Fredag 31. mai på ettermiddagen vil det bli arrangert Fiskesommer nede ved Rokosjøen som ligger i umiddelbar nærhet av anlegget, her er alle barn og unge velkommen ned til en trivelig kveld med fisking og hygge!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.