NM Nordisk Jaktskyting er i gang!
NJFF/MTE
Publisert 31.05.2019 17:13
Oppdatert 31.05.2019 18:14
NM Nordisk Jaktskyting er i gang!
Her er de første i gang med jegertrap under NM! Foto: MTE
I dag, fredag 31. mai og i morgen, lørdag 1. juni avholdes NM Nordisk Jaktskyting på anlegget til Løiten JFF. I år får vinneren kongepokalen!

​​Norgesmesterskapet i Nordisk Jaktskyting 2019 arrangeres av to klubber fra Hedmark og to klubber fra Akershus. Det er Løiten JFF, Skogen JSK, Hemnes JFF og Bjørkelangen JFF som samarbeider om å arrangere stevnet. Arenaen for arrangementet er skyteanlegget til Løiten JFF. ​

Kongepokal til Norgesmesteren

Skytingen avvikles fredag 31. mai og lørdag 1. juni. Vinneren i 2019 tildeles Kongepokalen.

-Det er med stor glede at vi kan annonsere at vinneren av NM Nordisk Jaktskyting 2019 får kongepokalen i tillegg til normal premiering​, sier ​​Jesper Mai Larsen, fra Bjørkelangen JFF.

NM Nordisk 2019_åpning.jpg Åpning ved leder i NJFF, Knut Arne Gjems. Foto: MTE

Gjems åpnet kongepokalstevnet

Knut Arne Gjems, leder i NJFF, holdt åpningstalen og sparket mesterskapet i gang. Kongepokalen deles bare ut hvert 6. år i Nordisk jaktskyting så det er stor spenning om hvem som tar den gjeve pokalen hjem. Nordisk jaktskyting er en kombinasjon av rifle og hagleskyting og den som hevder seg i NM nordisk må være en komplett skytter som håndterer både hagle og rifleskyting, understreket Gjems i åpningstalen. De beste skytterne blir også tatt ut på Landslaget og får delta på Nordisk mesterskap i august. 

Startlister:

startliste senior.pdf

startliste damer, junior, veteran.pdf
Resultater fra dag 1:Nordisk jaktskyting 2019 totalliste dag 1.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.