Påmelding til prøve-NM elg er åpnet
MTE
Publisert 07.05.2019 13:30
Oppdatert 07.05.2019 13:31
Påmelding til prøve-NM elg er åpnet
Prøve-NM i elgskyting arrangeres hos Vang JFF 26. mai. Påmelding til prøve-NM er nå åpent!

​Prøve-NM foregår på Vang JFFs skytebane, Gåsbu jaktskytebane. Meld deg på her:

www.njffstevner.no​​


NM elgskyting arrangeres på samme sted i uke 29. Påmelding til NM Elgskyting åpner søndag 2. juni​.


​Litt opplysninger/info fra Vang JFFs hjemmeside ang. NM i uke 29:

Vang JFF har lange tradisjoner med å arrangere skytestevner og norgesmesterskap. Jaktskyting er populære grener i Norges Jeger og Fiskerforbund, som Vang JFF er tilsluttet. Vi arrangerte NM Jaktfelt i 2001 (med flest deltakere noen gang) og NM Figurjakt i 2005 og 2015. 

Vi er tildelt, og skal arrangere NM Elgskyting over 6 dager sommeren 2019, og forventer minst 600 skyttere i perioden 15.07. – 20.07.2018.  Dette er en av de største skytegrenene innen Norges Jeger og Fiskerforbund.  Med de mannskapslister som begynner å komme på plass, vil vi ha ca. 100 funksjonærer i sving. Vang Skiløperforening vil i tillegg engasjere opp mot 20 personer for å drifte NM-Campingen. 

Planleggingen er allerede godt i gang.  Det er nedsatt en NM -komite som jar jobbet godt med planlegging helt siden sommeren 2017. Skyteprogrammet er fastsatt av NJFF og består i skyting mot viltmål: 10 skudd mot faste mål og 10 skudd mot bevegelig mål på 100 meter med tillegg av finaler.  

I tillegg vil Vang JFF satse på et eget skyteopplegg for barn og unge som er for unge til å skyte det ordinære NM-programmet.  Det vil her bli skyting mot viltmål med cal 22 hver dag. Rekruttutvalget i foreninga vil stå for dette som vi håper vil bidra til rekruttering og vil bli en positiv opplevelse for de yngre som er med fedre, mødre eller søsken som skal skyte ordinært program. Vang JFF har anskaffet 6 nye rekruttrifler med kikkertsikte og to-fotDet blir ingen premiering, men de som deltar vil bli med i trekning av forskjellige gavepremier.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.