Revejakt for jenter
MTE
Publisert 06.01.2020 14:18
Oppdatert 06.01.2020 14:24
Revejakt for jenter
Revejeger Tonje Bakke ønsker alle jenter velkommen! Foto: Privat
Kvinnekontaktene i Stange JFF, Furnes JFF, Vang JFF, Løiten JFF og Romedal og Vallset JFF med revejeger Tonje Bakke i spissen, inviterer jenter til ei helg med jakt på rødrev med hund! Blir med 25.-26. januar!

​​Her kan du være med om du er fersk eller erfaren jeger – alle jenter over 16 år er velkomne.

Oppmøte er lørdag 25. januar kl. 07.30 på Skytterhuset i Løten (samme søndag). Hvis noen kommer langveis fra, gi beskjed under påmelding – så skal vi være behjelpelig med overnattingsalternativer.

Vi deler inn i lag med hund, hundefører, kjentmann - og jaktfadder hvis du er under 18 år. Vi bruker kun hagle. Vi har både drivende hunder og hihunder – kanskje vi får muligheten til å være med på begge jaktformer?

Kle deg etter været og ta med mat og drikke for en dag ute, hagle, ammunisjon – og GPS og jaktradio om du har (vi har noe til utlån).

På lørdag efta kl. 18.30 er det fellesmiddag på Skytterhuset i Løten – vi serverer jegergryte med tilbehør. Drikke har du med selv.

Pris: 200,- pr. pers. inkl.

Noen steder må du beregne bompenger – kontanter/kort/vipps.

Bindende påmelding til kvinnekontakt i Løiten JFF, Line Danielsen e-post: lineadanielsen@gmail.com innen 13. januar! Oppgi info: Navn, tlf., alder – evt behov for overnatting eller om du trenger jaktradio/GPS (begrenset). 

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.