Rifle
MTE
Publisert 08.02.2016 15:16
Oppdatert 07.03.2016 15:31
Rifle
Foto: Ole Mattis Lien
NJFF-Hedmark arrangerer instruktørkurs og dommerkurs i rifleskyting. Det er mange aktive rifleskyttere i fylket, og det arrangerers mange konkurranser/stevner gjennom året. Se terminliste i menyen over.

​​​​Det er mange gode tilbud lokalt, fra riflekurs for nybegynnere, til trening for de riktig gode skytterne. Her er det tilbud både for den vanlige jegeren og for konkurranseskytterne. Det er mange bra skyteanlegg ​i vårt fylke. På de fleste baner er det mulighet til å ta treningsskudd, og skyteprøven for storviltjegere. Følg med hva som skjer på din lokale skytebane. 

NJFF-Hedmark arrangerer rifleinstruktørkurs og dommerkurs. Følg med i aktivitetskalenderen eller ta kontakt med oss hvis det er behov for kurs i din lokale forening.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.