Rovviltnemndene vil ta ut flere ulv
MTE
Publisert 08.10.2020 14:26
Oppdatert 08.10.2020 14:26
Rovviltnemndene vil ta ut flere ulv
Rovviltnemndene i region 4 og 5, har vedtatt at 32 ulver i fem revirer innenfor ulvesonen skal kunne felles.

​I dagens fellesmøte for rovviltnemndene for Hedmark (region 5) og Oslo, Akershus og Østfold (region 4) sto fastsetting av kvote og område for lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen på sakslisten. Forslaget som ble fremmet av leder i region 5 i forrige møte, om å ta ut fem revir, ble i dag vedtatt. Dette gjelder revirene Kynna, Aurskog, Hornmoen, Hernes og grensereviret Rømskog. Vedtaket ble fattet med sju mot tre stemmer.

NJFF-Hedmarks leder Kjetil Hagen og rovviltansvarlig Nils O. Øverby fulgte møtet, og er veldig fornøyd med dagens utfall! - Vi føler at vi har blitt hørt, sier Hagen.


Klagebehandling lisensfelling av ulv utenfor ulvesonen sto også på dagens saksliste. Vedtaket om felling av 12 ulver utenfor ulvesona, hadde blitt påklaget av Naturvernforbundet og Noah. Klagen ble ikke tatt til følge. ​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.