Seminar om villsvin
OML
Publisert 10.10.2018 10:44
Oppdatert 10.10.2018 10:46
Seminar om villsvin
Foto: Ole Mattis Lien
NJFF-Hedmark og Hedmark Bondelag arrangerer seminar om villsvin på Skaslien Gjestegiveri i Grue den 23. oktober. Målgruppen for seminaret er jegere, bønder, skogeiere, fallviltmannskaper, forvaltere og politikere som ønsker å vite mer om utfordringene med å få villsvin i områdene våre

​Populasjonen av villsvin i Norge øker. Det felles nå villsvin i fllere kommuner i Hedmark. Vitenskapskomiteen for mat og miljø slo i sommer fast at dersom det ikke gjøres grep kan vi etter hvert få 40 000 villsvin i Norge. NJFF-Hedmark og Hedmark bondelag ønsker å sette fokus- og gå dypere inn i temaet villsvin som noen ønker å utrydde helt, og noen ønsker velkommen.

Vil du vite mer om villsvin er stedet Skaslien Gjestegiveri den 23. oktober kl. 09. Informasjon om seminaret, program og påmelding finnes på Hedmark Bondelags nettsider.

 

Villsvinjakt i Norge snart like vanlig i Hedmark som på andre siden av grensa? Foto OML

 

Prisen for å delta er kr. 250 for medlemmer av NJFF og bondelaget. For øvrige deltagere er prisen kr. 500.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.