Sjekk din kontaktinfo
MTE
Publisert 03.04.2020 10:20
Oppdatert 03.04.2020 10:20
Sjekk din kontaktinfo
Irsk setter Ra sjekker om adressen stemmer:) Foto: MTE
Vi ser at mange av våre medlemmer ikke har registrert e-postadresser. Kanskje annen kontaktinfo ikke stemmer med dagens og? Vi håper du kan gå inn på "min side" og sjekke!

​​​Det hender at vi sender ut informasjon/nyheter til medlemmer​, dette skjer som oftest via e-post. Men vi ser at mange av våre medlemmer ikke har registrert e-post, og dermed ikke mottar informasjon. Håper du kan gå inn på "min side" og registrere din e-postadresse! 

På "min side" kan du også selv endre telefonnummer og adresse (slik at Jakt & Fiske kommer frem) hvis du skulle endre dette. I tillegg kan du verve nye medlemmer der, se vervingshistorikk og bestille vervepremie. Det er veldig mange fine vervepremier! Se ververpremier for 2020 HER.

Hvordan går man inn på "min side"? 

Se på vedlegget her, det forklarer deg enkelt hvordan du gjør dette selv:

Her-lærer-du-hvordan-du-oppretter-aID-for-første-gang (2).pdf

Her er en YouTube-video med forklaring også, starten på film nummer 1: Hjelpeside​

Hvis du ikke får det til, send en e-post til oss, så hjelper vi deg: Send navn og e-postadresse (evt annen info) til: Mari​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.