Solør Hundepark
Åsnes JFF/MTE
Publisert 08.04.2021 13:49
Oppdatert 08.04.2021 15:44
Solør Hundepark
Gjengen som har bygd opp parken: Robert Westgaard, Lars Kristian Kjellgren, Håkon Olastuen, Anders B. Foss og Tove Lisbeth Finstad.
Våler JFF og Åsnes JFF bygget i fjor en hundepark. Solør Hundepark er nå i drift og bookingsystem er på plass. Du kan booke time på www.solorhundepark.no og så kan du og din hund boltre dere på 100 mål inngjerdet område.


Nå når båndtvangen er her, så er det fortsatt mulig å trene med hunden løs i hundeparken – her er det dispensasjon fra båndtvangen. Våler JFF og Åsnes JFF eier parken. Parkens område eies av Våler kommuneskoger, men jakt- og fiskeforeningene har inngått en langsiktig leieavtale med grunneier om bruk av området. Parken er blitt bygget takket være tilskudd fra Landbrukskontorene i Åsnes og Våler og Sparebankstiftelsen.

Parken ligger i flott skogsterreng på Spulsåsen i Våler kommune, tilgang via Glesmyrvegen fra Solørvegen (RV 2). Her er det 100 mål til disposisjon for deg og din hund, inngjerdet med ett 2 meters høyt viltgjerde. Solør videregående skole holder på med en ny parkeringsplass langs Glesmyrvegen til parken. Benytt denne og døren inn i parken som er lett tilgjengelig derfra. Kart tilgang hundepark.​

Utover våren og sommeren vil flere fasiliteter inne i parken bli tilgjengelig, blant annet en gapahuk/hvileplass etc. og diverse infoskilt vil komme på plass.

For å benytte parken MÅ du booke tid som du og din hund ønsker å være i parken. Dette gjøres på https://www.solorhundepark.no/ 

Her booker du enten 60 minutter eller 30 minutter med hundetrening, og betaler med Vipps. Bookingen kan gjøres både via PC og mobil.

Da du har booket deg tid står parken til din egen disposisjon. Du skal ha parken helt for deg selv i ditt valgte tidspunkt. Her vil du ikke møte andre hunder eller folk (Andre enn den/de som du selv ønsker å ha med deg).

Skulle det være andre inne i parken, gi oss i prosjektgruppa beskjed  https://www.solorhundepark.no/#about . Parken er ikke låst, men dette håper vi vil fungere like greit i Solør Hundepark som i andre tilsvarende parker. Vi kommer derfor til å ha stikk-kontroller for å sjekke at de som benytter parken har booket seg tid og betalt for denne.

Priser 

Årskort:

Medlem Åsnes JFF eller Våler JFF: 500 kroner

Årskort andre JFF: 1.500 kroner

Årskort andre/ikke medlemmer i NJFF: 2.000

Årskortet gjelder ett år fra bestillingsdato.

Uten årskort:

Alle: 125 kroner for 60 minutter

Alle: 80 kroner for 30 minutter​

De som kjøper årskort vil få tilsendt en rabattkode som brukes ved hver booking. Denne koden knyttes opp mot e-postadressen til den som har kjøpt tilgang. Rabatt-koden gjør det slik at prisen blir 0 ved bookingen.

Om du bestiller årskort nå, så vil du motta kode først etter påske. Du betaler derfor full pris nå om du skal i parken i løpet av de første dagene i april, men det antall besøk til full pris som du har booket/brukt og betalt for, før koden tilsendes vil bli trukket i fra på fakturaen du får tilsendt i etterkant. Oversikt over hvem som har betalt hva ses på Vipps-rapportene så dette skal gå greit. Bestilling av årskort kan sendes til tove.lisbeth@askmedia.no eller via kontakt-skjema på hjemmesiden til parken. Skriv ditt navn og evt.  medlemsnummer i mailen så er alt på stell.

Link til Solør Hundeparks hjemmeside​

Det er også flere treningsområder rundt omkring, ta en titt på NJFFs oversikt.

Regler for bruk av Solør Hundepark

• For å bruke parken må du booke deg tid. Dette gjør du på solorhundepark.no Book tid i kalenderen og betal på Vipps

• Du skal IKKE bruke parken når den allerede er booket. Ledige tidspunkt ser du på solorhundepark.no

• Da du har booket deg tid skal du ha tilgang til parken alene eller med dem du selv måtte ønske å ha med deg

• Hunder skal aldri oppholde seg i hundeparken uten eier

• Hunden skal være frisk og ha fått de vanlige vaksinene (Er du i tvil om hunden kan ha smittsomme sykdommer skal hunden først sjekkes av veterinær)

• Tisper med løpetid får ikke benytte seg av området i perioden. Vær helt sikker på at løpetiden er over før hun slippes der igjen

• Hunden skal føres i bånd inn og ut av parken. Løse hunder kun innenfor parken

• Ta gjerne med vannskål til hunden, men ikke la den bli stående igjen i parken av smittehensyn

• Evt. barn skal alltid komme i følge med voksne

• Grunneier, Åsnes JFF og/eller Våler JFF kan ved lukkede arrangement begrense adgangen for andre

• Hundeparken er til bruk på eget ansvar, grunneier, Åsnes JFF og/eller Våler JFF har ikke ansvar for eventuelle skader eller ødeleggelser hundene måtte påføre seg selv eller andre

• Adkomstområde og parkeringsplasser skal ikke forsøples

• Så langt det lar seg gjøre, plukk opp etter hunden din! Poser kastes i søppelbøtte ved inngangen til hundeparken

• Det er ikke tillatt å nyte alkohol i parken. Røyking er bare tillatt på anvist røykeplass

• Lukk porten igjen etter deg, både når du går inn i parken og når du forlater den

• Det vil bli utført stikk-kontroller og oppsyn uten forvarsel.

Overtredelse av disse reglene kan medføre utestenging for kortere eller lengre tid

Åsnes JFF og Våler JFF ønsker velkommen, og lykke til med bruk av parken!​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.