Sommer i NJFF-Hedmark
MTE
Publisert 02.07.2020 12:48
Oppdatert 02.07.2020 13:12
Sommer i NJFF-Hedmark
Det nærmer seg ferietid i administrasjonen i NJFF-Hedmark. Noen går ut i ferie nå, noen litt senere. Kontoret i Elverum vil ikke være bemannet i uke 29 og 30. Alle er tilbake for fullt 3. august!

​​​​​​​Ferieplaner? 

Vi har så mange fine muligheter her i Hedmark!! Mange gode fiskevann, mange fine turmuligheter på beina både i skogen og fjellet, eller på vannet i kano eller båt. Minner om  NJFFs "1 nøkkel - 100 båter" som våre medlemmer kan benytte seg av. Vi har 10 båter liggende i Hedmark - bare husk at for å låne båt, må du ha nøkkel og gå inn på NJFFs bookingsider www.minebater.no å booke i god tid. ​

Vil du fiske i sommer? Vi hjelper deg med å finne frem til gode fiskeområder som er lett tilgjengelig for hele familien. Her er ti steder vi mener er gode områder å prøve fiskelykken!​

For de ivrigste jegerne går startskuddet for jakta på rødrev 15. juli. Noen vil kanskje bruke tiden sin på lokkjakt på grasjorder rundt om. Ellers er det forberedelser til høsten og jakta som gjelder for noen - tida går fort dit nå!

Ny jeger? Ta en titt i aktivitetskalenderen vår og planlegg introjakter utover høsten.

Sommeren kan brukes til så mangt - f.eks. forbrede din firebeinte jaktkompis til høsten, og legge et godt treningsgrunnlag. Selv om det er båndtvang, så må jakthundene holdes i aktivitet, gåturer, trekk, sykkel, svømming, ja, bare fantasien setter grenser! Noen lokallag og hundeklubber har også lufteområder og treningsområder for jakthund der du kan slippe selv i båndtvangstid.​ Se oversikt HER.

Flere har sikkert brukt mange somre til skytestevner og NM'er i årevis. Siden alle NM'er er avlyst i år, så blir det en annerledes sommer for skytterne. Men noen skytebaner er det mulig å skyte på gjennom sommeren, så man kan jo trene til jakta og gjøre seg klar for skytestevner som kommer. 

Vanligvis pleier vi i NJFF-Hedmark å gå rett fra ferie til De nordiske jakt- og fiskedager, slik blir det ikke i år. Det blir veldig rart for mange, dette er tradisjon, og starten på årets høydepunkt - høsten og jakta! Kanskje flere får bedre tid til de siste forbredelsene til bukkejakt i år?

Helt stille blir det ikke på "jakt- og fiskedagshelga", i samarbeid med Norsk Skogmuseum planlegger vi, lørdag 8. august en "mini-fiske-dag" et "familiens år-arrangement" som vi ser frem til! Mer info om denne dagen kommer i løpet av sommeren. 

Vi ønsker dere alle en riktig så fin sommer! ​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.