"Sprælefiske" for familien
MTE
Publisert 12.03.2019 11:19
Oppdatert 12.03.2019 11:19
Minner fra fjorårets "sprælefiske"! Foto: Andreas Frøsland
Søndag 24. mars inviterer NJFF-Hedmarks ungdoms- og kvinneutvalg, i samarbeid med Evenstad JFF, til familiedag på Glomma ved Mykleby i Stor-Elvdal. For de som vil prøve det velkjente "sprælefisket" med fjærmygglarver etter stor harr og sik er dette en ypperlig mulighet!

​​Erfarne instruktører stiller med sine beste isfisketips, og det vil bli foret med fjærmygglarver gjennom dagen, så sjansene for å se stor fisk under isen er store. Kanskje biter den på også?​​

Vi møtes på isen utenfor Arnesens landhandleri ved Mykleby i Stor-Elvdal. Vi holder på fra kl. 11-14.00. Det blir sosialt isfiske med bål og pølsegrilling. Arrangøren tar med noe isfiskeutstyr til utlån, men ta gjerne med eget utstyr hvis du har. Husk også ispigger i forhold til sikkerheten på isen!

Erfarne instruktører vil være tilstede og være behjelpelige med tips til hvordan man kan lykkes med å få en fisk på kroken. Det vil bli fôret med fjærmygg under arrangementet, så mulighetene for å se fisk under isen er store.

Kvinne- og ungdomsutvalget har som mål å rekruttere barn, ungdom og kvinner til aktiviteter som jakt og fiske, og håper at dette kan være med på å tenne interessen til en fremtidig storfisker.

Sett av dagen og bli med!😊

Spørsmål kan rettes til Andreas Frøsland på tlf: 41295448
Eller e-post: a-froesl@online.no

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.