Storviltjegerens ansvar...
Ole Mattis Lien
Publisert 15.06.2020 11:44
Oppdatert 15.06.2020 11:46
Storviltjegerens ansvar...
Kurset "Storviltjegerens ansvar, mer enn du tror" ble arrangert i Elverum i helga. Halvparten av deltagerne var kvinner!

​Kurset som tilfredstiller kravet til jaktlederkurs, fant sted på grendehuset til Melåsberget vel og på skytebanen i Heradsbygd. Etter en lang teorikveld fredag der lovverk, human jakt og sikkerhet var hovedtemaene, ble lørdagen viet øvelser i skogen og på skytebanen. Her var det ettersøk, skuddplassundersøkelser, og bruk av hund som var i fokus. Uteøkta ble avsluttet på skytebanen med øvelser som var uvante for de fleste. Omkvedet blant deltagerne etter kurset var at dette var et kurs alle storviltjegere burde hatt. For første gang i kursets historie her i Hedmark var det like mange damer som karer på kurset. Instruktører på kurset var Arnfinn Lien, Geir Bronken, Arild Bronken og Ole Mattis Lien

Felles skyteøvelse!


Kurleder Arnfinn Lien instruerer på demo-plass!

Stolt hund med bytte!


Finne spor!


Intervju av skytter!


Hund på skuddplass!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.