Strengere smitteverntiltak i hele landet
NJFF/(MTE)
Publisert 06.11.2020 08:14
Oppdatert 06.11.2020 08:14
Strengere smitteverntiltak i hele landet
Regjeringen har innført flere tiltak for få ned spredningen av koronaviruset, og den klare beskjeden er: Hold dere mest mulig hjemme. Ha minst mulig kontakt med andre.

​​​De grunnleggende rådene er å holde avstand, håndhygiene, holde seg hjemme når man er syk, og holde nede antallet mennesker man møter.

Utviklingen i smittesituasjonen er svært alvorlig, og det er en kraftig økning av personer som tester positivt for koronavirus. Regjeringen kommer derfor med nye anbefalinger og råd som gjelder nå.

Se alle tiltakene her.

Målet er å avgrense den sosiale kontakten og tallet på nærkontakter.

Norges Jeger- og Fiskerforbund forholder seg til myndighetenes råd og anbefalinger. Vi ber våre foreninger og lag om å sette seg inn i gjeldende nasjonale og lokale retningslinjer og vurdere alle arrangementer i lys av dette. Tiltakene som nå er innført vil i første omgang få konsekvenser for planlagte aktiviteter ut året.

Samtidig så ber NJFF dere vurdere å flytte arrangementer, eller vurdere alternative former for gjennomføring, i stedet for å avlyse. Det er viktig at vi planlegger for tiden etter jul også, med håp om at smittesituasjonen kommer under kontroll og at flere ting på sikt lar seg gjennomføre.​​​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.