Terminlister - fiske og jaktskyting
MTE
Publisert 02.12.2020 09:41
Oppdatert 22.12.2020 10:23
Terminlister - fiske og jaktskyting
Terminlister - fiske og jaktskyting
Foto: NJFF
Terminlistene for konkurransefiskesesongen 2020/2021 og jaktskyting 2021 er klare.

​​​​​Året 2020 ble alt annet enn det vi alle hadde sett for oss. Pga koronasituasjonen som oppsto ble veldig mye av årets stevner avlyst. Vi bretter opp ermene for ny sesong og håper at stevner kan gjennomføres på en god måte i kommende sesong. Noen restriksjoner og smittevernhensyn må nok vi fortsatt ta, det viktigste er at vi kommer i gang igjen på en trygg måte.

Terminlister for fiskekonkurranser 2021​

Nå er det ikke lenge til vinterens fiskebataljer er i gang (allerede til helga!), og vi håper så mange som mulig vil delta på årets stevner.

​Her ser du de terminlisteførte isfiskestevnene .

Oppdaterte terminlister for 2020/2021

Råd for gjennomføring av isfiskestevner

Her finner du råd og retningslinjer for gjennomføring i henhold til COVID-19 situasjonenen. Det er veldig viktig at vi tar forholdsregler ved gjennomføring! La oss sammen sørge for at vi ikke får noe smitte på noen av våre arrangementer. Arrangører kan gjerne legge inn de viktigste punktene fra skrivet direkte inn i portalkalenderen der stevnet markedsføres.​


Terminliste for jaktskyting 2021

Det er fortsatt en stund til første stevne. 20. februar går startskuddet for jaktskytingssesongen - det første jaktfeltstevnet arrangeres av Vang JFF. Videre utover senvinteren og våren går det slag i slag med skytestevner av alle slag.​

Her finner du terminlisten for 2021 i Hedmark.

Forbundsstyret vedtok høsten 2019 et nytt regelverk for jaktskyting for perioden 2020-2024. Her er det nye regelverket​​.

Klasseføringskort

Husk at klasseføringskort for 2021 må hentes ut på "min side" på www.njff.no. Klasseføringskortet ligger på det nedlastbare medlemskortet på "min side". Last ned og skriv ut, eller send det fra "min side" til egen e-post eller som sms til din mobil. Innlogging "min side" : https://minside.njff.no/Account/Login  (dersom du ikke har logget deg inn tidligere, går du først på "registrer ny bruker", rett under "logg inn" knappen). Nye skyttere, som ikke er klasseført fra før, kan registrere seg som "ny skytter" med sitt medlemsnummer på www.jaktskyting.no​Det kan ta noe tid fra registrering av ny skytter på jaktskyting.no, til kortet er oppdatert på "min side" på njff.no.​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.