Terminlister isfiske og fiske
CD
Publisert 08.02.2016 15:17
Oppdatert 31.10.2017 09:17
Terminlister isfiske og fiske
Terminlister isfiske og fiske
Terminlistene for NJFFs fiskestevner i 2018 er nå klare og lagt ut i NJFF-portalens aktivitetskalender. Som vanlig blir terminlistene også trykt i Jakt & Fiske, men utover dette vil det ikke lages fysiske lister.

​Ved å følge denne linken, kommer du til NJFFs konkurransesider, hvor hele terminlista for 2017/2018 ligger.

Viktige datoer i 2018 :

NC​Sønd. 17. des (2017)​
 Sønd. 07 .jan
 Sønd 14 .jan
 Sønd. 28.jan
 Sønd. 04. Feb
 Sønd. 18. feb
FMSønd. 25. feb
NM 04. mars
Nordisk 14. april (Luleå, Sverige)

(NM trad ingen søkere.)

NC isfiske er kvalifisering til landslaget i isfiske, som skifter mellom Norge, Sverige og Finland. Harald Hovde (Oslo SFK) ajourfører resultatlistene for Norgescupen når han får resultater fra arrangørene.

BRUK AV DRILL VED ISFISKESTEVNER:

NJFFs sportsfiskeutvalg har vedtatt midlertidig regler for bruk av elektrisk drill og isbor på NJFFs terminlistefestede stevner som gjelder fram til neste revisjon. I felleskap med Sverige og Finland har vi også innført likelydende regelverk for Nordisk Mesterskap, noe som betyr at dette også vil gjelde på NC-stevner

Vedtak om bruk av elektrisk drill og isbor:

I NJFFs terminlisteført konkurranserer, inkludert NM og NC, er det tillat å bruke elektrisk drill på isboret for personer fra 70 år (gjelder for kalenderåret man fyller 70) og for personer med kroniske lidelser/vedvarende handicap. Sistnevnte må sende inn søknad til NJFF, vedlagt legeerklæring, og får tilsendt et deltakerkort som skal medbringes på alle konkurranser. (Det kan altså ikke søkes om tillatelse for bruk av drill på grunn av skader som ben/armbrudd, operasjoner el.l. som har avgrenset varighet). Konkurransedeltakere som skal bruke drill (over 70 år eller med deltakerkort) plikter å framvise legitimasjon eller deltkaerkort sammen med gyldig medlemskort i NJFF ved påmelding, så arrangøren har god oversikt over hvem som har tillatelse til å bruke drill.

Generell bruk av drill.

Arrangører av åpne stevner og FM kan åpne for generell bruk av drill på sine konkurranser, men dette må opplyses i terminlistene.

Regler for bruk av drill under konkurranser:

Det skal kun bores hull til eget fiske, og kun et hull av gangen, nemlig det hullet man fisker i.

Til arrangører:  Startkort for fiskekonkurranser kan bestilles i NJFF-butikken, tlf: 66 79 22 00 eller på mail til njffbutikken@njff.no

Kontaktperson: ​ Steinar Paulsen​.​

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.