Utebursdagen utsettes
NJFF/(MTE)
Publisert 24.11.2020 13:59
Oppdatert 24.11.2020 13:59
Utebursdagen utsettes
Hanne Simonsen
Smittesituasjonen i Norge har dessverre utviklet seg i negativ retning. Norges Jeger- og Fiskerforbund setter liv og helse først, og vi ser oss nødt til å utsette utebursdag-arrangementene inntil situasjonen er bedret og det igjen er ansvarlig å arrangere denne type arrangement.

Med utebursdagene skulle vi jegere og fiskere invitere store og små til et flott utendørsarrangement for å feire 150 år med jakt- og fiskeglede i ett forbund. På grunn av koronapandemien og den nåværende smittesituasjonen finner vi det ikke forsvarlig å samle mennesker til slike markeringer.  

Vi velger derfor å utsette arrangementene på ubestemt tid, i håp om at det blir mulig å gjennomføre på en trygg og god måte i jubileumsåret 2021. Når vi kan få gjennomført arrangementene kommer vi tilbake til. NJFF vil ta kontakt med de som har søkt om å arrangere utebursdag når ny dato er satt. 

Det pågår nå en nasjonal dugnad for å slå tilbake koronaen, og i den dugnaden vil vi gjerne bidra positivt. Det er viktig at vi alle gjør det vi kan for å begrense smitte. Vi må alle ta ansvar for egen og andres liv og helse. Dette gjør vi ved å redusere sosiale samlinger.​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.