Vellykket prøve-NM i Vang
Vang JFF/(MTE)
Publisert 27.05.2019 10:21
Oppdatert 27.05.2019 10:27
Vellykket prøve-NM i Vang
Fra premieutdeling prøve-NM Elgskyting, 3 av våre sentrale tillitsvalgte med fra v. NM-General Rune Heggelund, leder rifleutvalget Bjørn Grønvold og Ole Anders Sandvold. FOTO: Hallgeir Henriksen
​Vang JFF arrangerte prøve-NM i Elgskyting i helga. Vang JFF sine funksjonærer ga nok deltagerne ved prøve-NM store forventninger til et strøkent NM Elg.​

Tekst fra Vang JFFs nettside: 

Prøve-NM Elgskyting ble 26. mai gjennomført med stor trygghet av Vang JFF sine funksjonærer. God og lang planlegging resulterte i en strøken gjennomføring. Ved evaluering er det det små justeringer som skal til før at vi føler å ha optimal kvalitet.

Hadde vel fortjent noe mer en ca 80 skyttere, men uansett godt grunnlag for gjennomkjøring.

Dagen startet 06.30 med hagleskurer og kraftig vind, men utover dagen ble det bra vær også. Parkering var ryddig og fin med god plass, sekretartiat og riflebane besto ildprøven, klubbhus med godt betjent kjøkken var med å skapte sosial fin stemning. Veldig fin resultatservice med livevisning. NM-burger til stor glede for deltagere og funksjonærer. Tilbakemeldinger på at alle var blide, hyggelige og imøtekomne. Det er oss det - Vang Jakt- og Fiskeforening.

Påmelding NM Elgskyting uke 29 åpner 2. juni - velkommen til en minnerik uke!!

TUSEN takk til deltagere og funksjonærer for at dere var med å lage dette til en veldig fin dag.

Resultater se under video......

 ​​Video er produsert av Stein Bjerke, tusen takk for flott bidrag.

For resultater TRYKK HER:

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.