Vinnere av fotokonkurranse
MTE
Publisert 12.01.2021 09:08
Oppdatert 12.01.2021 09:50
Vinnere av fotokonkurranse
Vinnerbildet "abborfangst" av Thomas Lunde.
2020 var FAMILIENS ÅR i NJFF. I den sammenheng hadde vi i NJFF-Hedmark en fotokonkurranse på Instagram! Nå er tre vinnere trukket ut, og vinnerbildet er tatt av Thomas Lunde @t_lunde82 !

​​​Motivet skulle være familieaktivitet innen temaene jakt, fiske eller generelt friluftsliv. Familien måtte for øvrig ikke være med i selve bildet.​ Alle bilder måtte benytte hæsjtagg #njffhedmark_få2020 og bildene måtte være tatt i Hedmark i fjoråret.


Vinnerbildet "abborfangst" er tatt av Thomas Lunde og premien er familiemedlemskap for 2021.

Andreplass gikk til Mari Therese Hagen @maritherese_88 med bildet som vi har kalt "Høst og høsting". Mari Therese og hennes familie vinner weekend-opphold på statskoghhytte.

2. plass_Foto Mari Therese Hagen.jpg@maritherese_88

På tredjeplass kom Bjørn-Simon Jæger Ludvigsen @jeger_ludvigsen (foto tatt av Aina Sjøkvist) som vinner småartikler til hele familien. ​

3. plass - Fellefangst.png @jeger_ludvigsen


Takk for alle bilder som er tagget #njffhedmark_få2020 og gratulerer til vinnerene!!

Vi kjører i gang en ny fotokonkurranse i 2021 - mer info kommer!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.