Blodsportrening
Publisert 12.05.2020 09:29
Oppdatert 12.05.2020 09:29
Blodsportrening
Vi starter så smått opp med blodsportrening mandag 18. mai kl. 17.30. Oppmøte på parkeringen ved klubbhuset på Haukåsen.

​Alle som vil være med, må delta på å legge ut spor. Etter sporlegging tar vi ei lita kaffepause før vi går sporene som er lagt ut.

Alle som skal være med må ta med seg egen flaske til bruk for sporlegging (gjerne ketchup/sennep-flaske), eget drikke til kaffepausa da vi ikke kan stå for servering jmf "koronareglene". Ta med plasthansker til eget bruk.
Foreningen har blod og merkebånd.
Alle skal holde minst 1 meters avstand, og vi plikter å notere navn på alle som møter. Dette for rask smittesporing om det skulle bli nødvendig.
Avstandskravet gjelder ved oppmøte og under blodsportreningen.
Personer som ikke kan delta:
  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.
  • Personer som ikke retter seg etter koronavettreglene.
Velkommen!

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.