Leirduetrening
Publisert 12.05.2020 09:09
Oppdatert 12.05.2020 09:10
Leirduetrening
Vi åpner nå på torsdag, den 14/5, for organisert trening på leirduebana på Haukåsen. Bana er åpen fra kl. 17.30 og så lenge det er skyttere på bana (maks til 21.00), men utsett ikke oppmøte. Møt opp før kl. 19.00 om du har tenkt å skyte.


Det vil inntil videre ikke være mulig å låne foreningsvåpen. Ei heller låne våpen av andre.
Alle skal holde minst 1 meters avstand, og vi plikter å notere navn på alle som møter opp på trening. Dette for rask smittesporing om det skulle bli nødvendig.
Avstandskravet gjelder ved oppmøte, under skyting og etter skyting.
Personer som ikke kan delta:
  • Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.
  • Personer som ikke retter seg etter koronavettreglene.
  • Skyttere som ikke er selvhjulpne. Det vil si at skyttere som trenger hjelp fra andre til å gjennomføre skytingen kan ikke delta. ​
Det blir mulighet for trap, sporting og skeet-trening. Inntil den andre banen er klar for bruk så vil vi alternere på de ulike grenene, og dere må derfor være forberedt på litt ventetid.
Betaling på Vipps.​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.