Oppstart JOFS 2018 - 2019
Publisert 21.08.2018 09:18
Oppdatert 21.08.2018 09:19
Oppstart JOFS 2018 - 2019
Åsnes JFF starter opp igjen ett nytt skoleår med jakt- og fiskeskole, i friluftslivets uke, den 5/9 ved Færder Camping, Flisa elva. Her blir det fiske og grillkos.

​Kjenner dere noen som vil være med i år så har vi fortsatt ledige plasser. Det er da bare å sende melding til tove.lisbeth@askmedia.no med navn og alder på den som ønsker å bli med.

Det er også fint om jeg får beskjed fra de som tidligere har vært med oss på JOFS og som ønsker å fortsette på skolen. Dette for at vi skal få full oversikt over hvor mange som blir med.

Som tidligere vil ha gjennomsnittlig to til tre samlinger pr måned og det blir samlinger stort sett på onsdager samt noen lørdager. I tillegg blir det ett par tirsdager/torsdager. Forslag til aktivietskalender finner dere nedenfor. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli noen endringer i denne.

Ellers må alle som ønsker å bli med på JOFS tegne medlemsskap i Åsnes JFF. Dette tar vi da skolen starter.

Håper vi ses til et nytt og spennende skoleår!

Aktivitetskalender JOFS 2018 - 2019.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.