Oppstart nytt skoleår for JOFS/Friluftsskole 2019/2020
Publisert 06.09.2019 09:22
Oppdatert 06.09.2019 09:27
Oppstart nytt skoleår for JOFS/Friluftsskole 2019/2020
Åsnes JFF starter opp igjen ett nytt skoleår med JOFS eller som vi kaller det i år Friluftsskolen, onsdag 16. oktober kl. 18.00 på Solør vgs, avd. Sønsterud (skogskolen). Nytt av året er også at vi åpner opp for barn/ungdom helt ned til førsteklassealder.

​Kjenner dere noen som vil være med i år så har vi ledige plasser. Det er da bare å sende melding til tove.lisbeth@askmedia.no med navn og alder på den som ønsker å bli med.

Det er også fint om jeg får beskjed fra de som tidligere har vært med oss på JOFS og som ønsker å fortsette. Dette for at vi skal få full oversikt over hvor mange som blir med.

Som tidligere vil ha gjennomsnittlig to til tre samlinger pr måned og det blir samlinger stort sett på onsdager samt noen søndager. I tillegg blir det samling enkelte andre dager i uken da vi  i år samarbeider med Barnas Turlag (DNT) på enkelte arrangement. På disse arrangementene kan også yngre barn enn fra 1. klassetrinnet delta.

Forslag til aktivietskalender finner dere nedenfor. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli noen endringer i denne.

Her er det også satt opp enkelte aktiviteter for Jaktskytterskolen. Denne passer for de eldste "elevene" og holdes utenfor Friluftsskolen. Alle aktiviteter forøvrig er frivillig :) og barna kan velge seg de aktivitetene de ønsker å delta på.

Ellers må alle som ønsker å bli med på Friluftskolen tegne medlemsskap i Åsnes JFF. Dette tar vi da skolen starter.

Håper vi ses til et nytt og spennende skoleår!

Aktivitetskalender JOFS 2019 - 2020.pdf

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.