Lars og Jan utnevnt som æresmedlemmer
Publisert 13.03.2021 12:18
Oppdatert 13.03.2021 12:39
Lars og Jan utnevnt som æresmedlemmer
Torsdag 11. mars gjennomførte Alvdal Jeger- og Fiskerforening sitt årsmøte. To personer ble tildelt æresmedlemskap. Se protokollen fra årsmøtet nederst på siden.

​​
På vegne av grunneierne har Alvdal JFF retten til å disponere isfiske i Kjemsjøen om vinteren. Knut Poppe og Kristin Heyerdahl stilte opp på vårt årsmøte. Knut informerte om forskjellige prøver de har tatt på Kjemsjøen sommeren 2020, og hvilken utvikling de ser på fisken. På vegne av grunneierne kunne Knut informere om at de er fornøyd med samarbeidet. Alvdal JFF er enestående takknemlig for tilliten, og isfiske på Kjemsjøen er en utrolig viktig del av vårt fisketilbud.​

Poppe.jpg

Til årsmøtet hadde styret i Alvdal JFF innstilt to kandidater til å motta æresmedlemskap i foreningen. Æresmedlemskap kan deles ut til medlemmer som har en lang og tro tjeneste i organisasjonen. Det er opp til lokalforeningen å bestemme kriteriene til å motta æresmedlemskap. Et æresmedlemskap består av en pin, en diplom og et æresmedlemskort. Lokallaget betaler medlemskapet til æresmedlemmet så lenge personen ønsker å være medlem, eller livet ut. Et æresmedlemskap henger høyt og skal kun deles ut til de som har gjort en ekstraordinær innsats for lokalforeningen.

Til årsmøtet innstilte styret Lars Solheim og Jan Berget til æresmedlemskap. Knut Arne Gjems som er leder i Norges Jeger- og Fiskerforbund spilte inn en video i forkant av årsmøtet. I denne videoen presenterte han ovenfor årsmøte at styret i Alvdal JFF ville utnevne Lars og Jan til æresmedlemmer. På årsmøtet ble Lars og Jan enstemmig vedtatt til æresmedlemskap i Alvdal Jeger- og Fiskerforening. Fra tidligere har Alvdal JFF ett æresmedlem, dette er Erling Henriksen.

Lars Solheim har vært medlem i Alvdal Jeger- og Fiskerforening siden 1984. Lars har utført en hederlig innsats i styret blant annet gjennom mange år som kasserer. I dag utfører Lars en utrolig god innsats med regnskapsføring og alt rundt dette. Lars har en god oversikt over historien til Alvdal JFF, og er til god hjelp dersom styret trenger rådføring. I tillegg til dette tar Lars ansvar for elgbanen, og veldig ofte har han full oversikt over påmelding og premiering under stevner Alvdal JFF arrangerer.

Jan Berget har vært medlem i Alvdal Jeger- og Fiskerforening siden 1993. Jan har utført en fantastisk innsats i styret som blant annet leder i hele 15 år, før nåværende leder. I dag er Jan varamedlem i styret, og leder i leirdueutvalget. Jan har gjennom mange år lagt ned utrolig mye tid og innsats for Alvdal Jeger- og Fiskerforening, og det gjør han fortsatt. Spesielt interessert er Jan i leirduebana, og vi er utrolig glad og takknemlig for den innsatsen han legger ned der.

Dette er kun noen få ord om to utrolig viktige personer i Alvdal JFF. Kort og godt kan vi med sikkerhet si at Alvdal Jeger- og Fiskerforening ikke hadde vært der vi er i dag, om det ikke har vært for disse to karene. Det er på høy tid at disse ble æresmedlemmer i Alvdal Jeger- og Fiskerforening. Vi gratulerer så mye og ser frem til samarbeidet videre. 

2021 Referat fra årsmøte Alvdal JFF.pdf

- Annonse -
Logo Alvdal Grunneierlag
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.