Vellykket introjakt
Knut Harald Skogli
Publisert 03.12.2019 20:36
Oppdatert 03.12.2019 20:39
Vellykket introjakt
Fornøyde jegere samlet Søndag etter at jakta var ferdig.
Introjakt på rev, hare og rådyr ble vellykket med hele 16 deltakere.


Introjakthelga startet med litt sosialt i Nordihaugan fredag. På lørdag og søndag jaktet vi på dagen, og pizza på kvelden i Nordihaugan.

 

Lørdag ble en jaktdag hvor absolutt ikke alt klaffet. Grundig sporarbeid ble gjort på morgenen, men likevel lyktes det ikke. Vi fikk kun to harer på beina og disse ble sett i losen flere ganger, men ikke skutt. De som jaktet rev strevde hele dagen, men til ingen nytte, ingen rev lot seg lure.

 

Søndag ble en jaktdag hvor absolutt alt klaffet. Vi fant rev tidlig på morgenen, og denne kom rett på post. Resten av dagen for de som jaktet rev gikk med til hijakt. Tre hi ble prøvd og tre rever ble med hjem, hvor flere ferske jegere fikk oppleve hvor spennende dette kan være.

 

For de som jaktet rådyr gikk losen i flere timer. Flere poster fikk se rådyra og en heldig postskytter lyktes med å felle en bukkekilling.

Vi er godt fornøyde med arrangementet, og håper at alle deltakerne sitter igjen med en positiv opplevelse.

Se flere bilder på Alvdal jeger og fiskeforening sin facebookside. 

- Annonse -
Logo Alvdal Grunneierlag
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.