Jakt
Publisert 04.02.2021 21:38
Oppdatert 01.06.2021 19:45

Terrenget består hovedsakelig av granskog med en del furu. Kupert og variert med gammelskog, plantefelt og myrdrag. Området er utenfor ulvesonen. 

Bestand

Bestanden av skogsfugl har vært under middels, men linjetaksering og rapporter fra jegere i 2017/2018 tilsier en bestand i vekst. Bestanden av hare har vært stabilt god i mange år.


Generelle regler 

Følgebrev med jaktregler skal medbringes under jakt. Jaktkort anses ugyldig uten dette. Alle jegere plikter å sette seg inn i reglene.
Det er obligatorisk rapportering etter endt jakt uavhengig av fangst. Ved oppsyn plikter jeger å vise jaktkort uoppfordret.


Rapportering

Skal skje senest ti dager etter endt jakt. Innlevert jaktrapport er en forutsetning for å få kjøpt jaktkort senere.
For all jakt med hund før 5/10 kreves sauerenhetsbevis. Hunder under 10 mnd trenger ikke bevis, alder må dokumenteres.


Orrfugltelt

Nord-Odal JFF har et militært lagstelt med ståhøyde, vedovn, tregulv og benker. Det er godt med vinduer og ypperlig for fotografering og kikking på orrfuglleik om våren. Teltet kan forøvrig brukes året rundt dersom det er ønskelig. Vi oppfordrer alle
besøkende til å skrive i gjesteboka, om antall fugl osv.
!!Antall og utvikling av bestand over tid er viktig informasjon for oss. At alle bruker teltet med forsiktighet og tar med søppel hjem
tar vi som en selvfølge. Mer info og booking av denne finner du her

Jaktkort

Da er småviltkort lagt ut for salg for både medlemmer og ikke medlemmer på inatur :
All info om samjakta ligger ikke ute enda, men den kommer på plass til det er aktuelt, så husk å sjekke innom inatur for oppdateringer før du stikker ut på jakt.

Det er også lagt ut bukkekort og rådyrkort for ikke medlem:
samt kort for hundetrening:
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.