Norges Cup nr 3 Storsjøen i Odalen
Kenneth
Publisert 24.01.2017 22:51
Oppdatert 24.01.2017 22:57
Norges Cup nr 3 Storsjøen i Odalen
Utgangen sett fra Bukkeneset
Norges Cup nr 3 Storsjøen i Odalen
Klassevinnerne, Vi gratulerer!
Godt med folk i årets Norges cup!

Det tredje stevnet i Norges cup`n i isfiske gikk av staben 15.01.16, tidligere i år så hadde Gjøvik og Toten sortsfisker klubb og SFK Raufjøringen hatt hvert sitt Norges cup stevne, med god deltagelse. Begynte å se en tendens i fjor sessongen. Det er gledelig å se at den tendensen fortsetter. 138 stillte til start denne dagen, med mer eller mindre speilblank is over hele sjøen og solen skinte om kamp med alle deltagerne som forvant utover isen i lange rekker.

Spent på hvordan fisket var på sjøen,  hadde hørt fra noen som hadde vært ute å prøvet for et par uker siden og da var det tregt fiske. Også har det vært en tendens de siste årene med mere små fisk som er blitt fanget og vinner vekter som stadig har blitt lavere.

Var ganske sikker på hvor jeg skulle starte denne dagen, men ble stående litt i starten da det var vel mange som la veien mot den fiske plassen, men slengte meg på rekken med folk. Dette viste seg å være rett valg i dag da de som hadde oppnåd de høyeste vektene hadde vært der ute (4 av de 5 høyeste vektene) og med vinnervekt på over 8 kg, det er en stund siden at vinnervekten var oppe i dette på Storsjøen nå. Bare å håpe at trenden har snudd og at vekter og sørelse på fisk er på vei oppover, sjøl synes jeg at jeg fikk flere fisk som hadde en grei størels denne dagen.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.