Om-oss
Geir Moseng
Publisert 07.02.2016 20:37
Oppdatert 28.02.2018 10:21
Os JFF har tilhold i et av Norges rikeste områder for jakt og fiske, med majestetiske Forollhogna som midtpunkt.
Om-oss
​​I disse dager har vi inngått avtale om leie av eget fiskevann i nærheten av Os sentrum. Vil du være med å gjøre det til et godt og trivelig fiskevann, så ta kontakt med fiskeutvalget vårt. Vi starter opp våren 2018.

Vi gjennomfører to konkurranser for riflejegere, Bronseelgen og Elgbanekarusellen.

Vår årlige pilkekonkurranse blir gjennomført på skjærtorsdag. Se mer info på portalen.

Os JFF har nå fornyet leirduebanen uti Henningsegga, og kan tilby skyttere ny bunkers med stemmestyrt kaster og flott gapahuk. Den holder vi oppe hver onsdag fra mai til september.

Vi arrangerer jegerprøvekurs hvert år, med oppstart rundt april. Følg med på portalen for nærmere info.De siste årene har vi satset mye på predatorforekjempelse, og den har vi hatt stor suksess med. I den sammenheng har vi arrangert vilt-/kurskvelder, revejakthelger, kråkefellekurs mm., og vi tar gjerne imot forslag til flere tiltak.

Vi tar på oss aversjonsprøver dersom behov

 

Vi har egen side på Facebook >>>

 

 

​​
Styreverv
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.