Gjenåpning av Lisetra og aktiviteter i RVJFF
MTE
Publisert 28.04.2021 14:03
Oppdatert 30.04.2021 15:32
Gjenåpning av Lisetra og aktiviteter i RVJFF
Foto: Line Nergård
Smittesituasjonen i Stange ser nå ganske stabil/bra ut, derfor velger styret i RVJFF å gjenåpne Lisetra, etter dialog med Stange kommune. Aktiviteter og trening på skytebaner går i gang igjen fra og med 1. mai.

​​​​​Fra og med 1. mai starter vanlig aktivitet opp igjen (utendørs). Når man er på Lisetra er det viktig å forholde seg til smittevernrådene som gjelder, med god hånd- og hostehygiene, ikke møte opp hvis du har symptomer på Covid-19 eller er i karantene og selvfølgelig ivareta 1-metersregelen. Alle begrenser sosial kontakt.

I terminlista​ vår kan du se når det er treninger på Lisetra.

For aktiviteter og organiserte treninger utendørs gjelder maksimalt 20 personer samlet i gruppe. Det skal minimum holdes en meters avstand også innad i gruppen. Det er mulig for flere grupper à 20 personer å oppholde seg på samme treningsareal samtidig. Les mer om ¨Organiserte idretts- og fritidsaktiviteter¨ på helsenorge.no

Mannskapet som til en hver tid er på organiserte treninger på Lisetra får instruks om hvordan trening foregår, og vil slippe skyttere inn i puljer. Vi har rutiner på spriting av utstyr osv.

Alle med lokal tilhørighet er hjertelig velkomne! Er du fra andre lokasjoner (les: utenfor Stange kommune) så ønsker vi at du evt avtaler med andre fra samme kommune som deg, så vil dere få skyte i egen gruppe/kohort - slik at vi unngår å blande mennesker fra forskjellige kommuner. - Deltakere fra andre kommuner: Har hjemkommunen strengere tiltak/anbefalinger, så er det disse som gjelder. Medlemmer som bor i "røde soner" kan dessverre ikke møte opp. Hvis du har spørsmål ta kontakt med Eirik Frantzen: 95297112. 

​​Det vil være muligheter for å kjøpe seg en kaffekopp, men antallet som er innendørs kan ikke overstige 10 personer.
Vi håper at vi får mange fine treningskvelder utover våren og sommeren!

Vi gjør oppmerksom på at vi KAN komme i den situasjonen at vi må avlyse eller stenge Lisetra på kort varsel! Følg med på nettside og Facebook-side.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.