Nytt æresmedlem og utendørs årsmøte
MTE
Publisert 23.04.2021 09:30
Oppdatert 23.04.2021 13:06
Nytt æresmedlem og utendørs årsmøte
John Terje mottar æresmedlemskap av Jon-Børge. Foto: Arild Tofastrud.
I går, 22. april, ble det avholdt et årsmøte av de sjeldne - det ble gjennomført utendørs på Lisetra. Det var et godt oppmøte i vinden. Og det ble utdelt et æresmedlemskap!

​​​​Leder, Jon-Børge åpnet med å takke for det spesielle året som har vært. Hans første år som leder ble et år preget av korona: mange avlyste arrangementer, lite møter og mye nye regler og smittevern og ta hensyn til. Men som vår leder sa, vi har fått til masse aktivitet i de periodene som det var muligheter for det, både konkurranser, treninger og aktiviteter for yngre! Han takket alle for dugnadsinnsatsen og stå-på-viljen.

Dagsorden ble godkjent og årsmøtet gikk i gang. Vi var innom alle de vanlige punktene på dagsorden for årsmøte, årsberetning fra alle utvalg ble godkjent. I tillegg gikk vi gjennom regnskap og budsjett, som ble godkjent av årsmøtet. Styret hadde fremmet en egen sak for årsmøtet: nye vedtekter – disse ble godkjent av årsmøtet.

Foreningen vokser og per 31.12.20 hadde vi 412 medlemmer, en økning på 21 medlemmer fra året før! Og vi har enda plass til mange flere!

Nytt æresmedlem

Det ble utdelt et nytt æresmedlemskap på årsmøtet. Til en person som har betydd mye for foreningen, med et brennende engasjement, som har lagt ned en enorm innsats og utallige timer fra tidlig i ungdommen. Lang og tro tjeneste! Vi kan alle si at dette er vel fortjent, og dette unner vi deg denne, John Terje Johansen! Gratulerer!

Nye tillitsvalgte

Det var flere skifter blant de tillitsvalgte. I hovedstyret ble leder i sportsgruppa takket av, John Terje Johansen, og Eirik Frantzen valgt inn.

I utvalgene:

Sportsgruppa: Sekretær Kristen Rønningsbakken gikk ut, og ny i vervet er Per Arne Henriksen. Bygg/anlegg, Pål Nermo gikk ut, og Even Vestlund gikk inn. Leder rifle, Bjørn Erik Halvorsen gikk ut, og Hans Olav Engen ble valgt inn. Leder fisk, Vidar Årnes gikk ut og Morgan Østli gikk inn. De helt nye vedtektene som ble godkjente noen minutter tidligere, gjør noen endringer i sammensetning i utvalgene – blant annet noen færre tillitsvalgte. Derfor ble 5 «assistentverv» (teknisk, rekrutt og rifle) i sportsgruppa tatt vekk/ikke erstattet.

Fiskeutvalget: John Fallbakken har sagt fra seg sitt verv, og vervet blir ikke erstattet etter nye vedtekter.

Revisorer: David Åsen går ut, Nils Ener Lundsbakken er valgt inn.

Ingen endringer i viltutvalget, familie og opplæringsutvalget og kvinneutvalget.

Valgkomiteens leder, Per Arne Henriksen, går ut. Ny leder er Sindre Lindgren, medlemmer er Rune Pettersen og Anna Lisa Viena.

Vi takker for utrolig god innsats gjennom en årrekke fra dere alle! Og vi ønsker de nye velkommen og lykke til i sine verv!

Møtet ble avsluttet med utdeling av vandrepremier, premier til klubbmestere, rovviltpremiering, uttrekkspremier for medhjelpere på dugnader. Det ble trukket gavekort til alle som har vært med på stevner i RVJFF (skyting og fisking), og det ble trukket en hovedpremie; en bålpanne fra Espegård – Stein Ola Klafstad ble den heldige vinneren!

Et vel gjennomført årsmøte i vinden!

​​Utendørs årsmøte rvjff 2021.jpg

Et årsmøte i vinden:)

Grattis_årsmøte rvjff.jpg

​Premieutdeling!

Utendørs årsmøte rvjff 2021 2.jpg

Mange oppmøtte!

konserntrerte ref årsmøte rvjff.jpg

Konsentrerte referenter!

Alle foto: Arild Tofastrud.

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.