Årsmøtet gjennomføres pr. e-post
Lena Haugseth
Publisert 30.03.2021 12:07
Oppdatert 31.03.2021 22:36
Årsmøtet gjennomføres pr. e-post
Årsmøtet gjennomføres pr. e-post

​På grunn av den uavklarte situasjonen rundt smitteregler har styret besluttet å gjennomføre årsmøtet digitalt, slik at vi får avholdt årsmøtet. NJFF sentralt har utarbeidet informasjon om ulike måter å gjøre dette på. Vi ser at den måten å gjennomføre årmøtet på slik at flest mulig av våre medlemmer får deltatt, er å gjennomføre pr. e-post.

Slik gjennomføres årsmøtet: 

  1. ​Alle som ønsker å delta på årsmøtet sender en e-post med påmelding til leder.sjff@gmail.com
  2. Alle som er påmeldt får tilsendt saksdokumentene, styrets innstilling og en protokoll den 14.4.21. (Nomalt deles saksdokumenter ut på årsmøtet). Vi gir også informasjon om hvordan du skal sende inn eventuelle forslag til endringer og frist som gjelder. 
  3. Dersom du har endringsforslag til de fremlagte sakene sender du inn dette innen fristen. Frist for å melde inn forslag til årsmøtet har gått ut tidligere og disse er behandlet av styret. Forslag legges frem for årsmøtet i saksdokumentene. 
  4. Vi har valgt å benytte prinsippet "taushet samtykker", slik vi også gjør på et fysisk årsmøte. Du kan sende tilbakemelding om at du stemmer i mot fremlagte forslag eller du kan sende inn et endringsforslag. Dersom ingen endringsforlag kommer inn og et flertall av påmeldte forholder seg tause anses styrets innstilling i sakene som vedtatt og årsmøtet er gjennomført. 
  5. Dersom noen av de påmeldte deltakere sender inn foralg til endringer i de fremlagte sakene, vil disse bli behandlet av styret og ny innstilling sendes ut til påmeldte deltakere med frist for eventuelt å stemme mot innstillingen. Igjen gjelder prinsippet "taushet samtykker". 
  6. Protokoll undertegnes av valgte delegater.
Vi håper at så mange som mulig av dere deltar, selv om årsmøtet gjennomføres i denne formen. 
- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.