Den treffen(d)e gjengen på Temmen
Anne Marthe Gjestvang
Publisert 15.03.2021 18:38
Oppdatert 15.03.2021 19:29
Den treffen(d)e gjengen på Temmen
I dag ble Onsdagstreffen til Mandagstreffen, og de frammøtte denne dagen var f.v. Jan Ove Haugseth, Trond Frydenlund, Dagfinn Alnes, Rolf Hanstad, Åge Floor, og Gro Aune som stod bak kameraet.
Onsdagstreffen ble i dag Mandagstreffen

​​​​​​​

Onsdagstreffen syns det var mer treffende med mandag, så heretter treffes de første dag i uka og er blitt Mandagstreffen.

Det som startet med et kaffeslabberas på Temmen 8. mai 2019 er på snaue to år utviklet seg til å bli det vi håpet det skulle bli, nemlig en sosial arena. T​​anken med kaffeslabberaset var at medlemmer med litt ekstra tid til rådighet på dagtid kunne treffes både for hygge og nytte. Det sosiale skulle være hovedfokus, og dersom noen hadde lyst til å bidra med litt dugnadsinnsats så var vi takknemlige for det.

Siden oppstart har vi mye å takke Onsdagstreffen for, men vi understreker nå som da, at det ikke skal være noen «arbeidsleir». Har man lyst til å bidra med litt dugnad er det fint, men om bidraget er å sette på kaffetrakteren eller fabulere og vrøvle så de andre kan dra på smilebåndet og få seg en god latter, så er det like kjærkomment.

Skulle du ha lyst til å «slå følge» med den muntre gjengen er det bare å ta turen til Temmen på mandager kl. 10. Endringer på tidspunkt kan forekomme, spesielt i forbindelse med den pågående pandemien, så følg med på aktivitetskalenderen på hjemmesida vår for oppdatert informasjon. Link: hjemmesida​ vår, aktivitetskalenderen ligger nederst.

VELKOMMEN!

- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.