Jegerprøvekurs utsettes
Anne Marthe Gjestvang
Publisert 15.11.2020 18:41
Oppdatert 04.01.2021 18:52
Jegerprøvekurs utsettes
Skyting med instruksjon er obligatorisk på jegerprøvekurset. Her fra årets kull jegerprøvekandidater, 9. mars, tre dager før koronanedstenging. Foto: Anne Marthe Gjestvang
Planlagt jegerprøvekurs utsatt på grunn av korona

​​

Stange Jeger- og Fiskerforening, og Romedal og Vallset JFF hadde planlagt å arrangere jegerprøvekurs med oppstart medio januar 2021. Med et delvis nedstengt samfunn er det vanskelig å fortsette detaljplanleggingen av kurset, og vi ser oss derfor nødt til å utsette kurset på ubestemt tid. Vi følger med på smittetiltakene fra Folkehelseinstituttet og ser an tidspunkt for oppstart til koronasituasjonen stabiliserer seg og kurs er forsvarlig å arrangere.

Inntil videre kan kommende jegerprøvekandidater og andre interesserte lese pensum til jegerprøven: «Jegerprøven» med Norges Jeger- og Fiskerforbund (ISBN 978-82-992935-4-9) eller «Den nye jegerprøveboka» (Tun forlag - ISBN 978-82-529-3262-1). Bøkene bør være av siste utgitte utgave.

Alle som fyller 14 år i kalenderåret eller eldre kan delta på jegerprøvekurs og gå opp til jegerprøveeksamen. Ny informasjon vil bli lagt ut på hjemmesidene våre når konkrete kursplaner foreligger. ​


- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.