Pilkesesongen rett rundt hjørnet
Anne Marthe Gjestvang
Publisert 06.01.2021 16:39
Oppdatert 06.01.2021 17:03
Pilkesesongen rett rundt hjørnet
For nøyaktig ett år siden var det perfekte forhold på Bergsjøen. Foto: Ole Mattis Lien
Vann blir til is i disse dager. Har du isbora klar?

​​​​

For den fiskeglade er kulda på nyåret en kjærkommen gjest. Det milde været tidligere denne vinteren har latt isen vente på seg, men nå er den i anmarsj i Stange Almenning. Å gi den noen dager til før man prøver fiskelykken er absolutt å anbefale. Prøvebor utover fra land for å være sikker.

Fjoråret ga rekord i salg av fiskekort, og det gleder oss veldig at mange fant vegen til skogs med pilkestikke eller fiskestang. Koronapandemien var kanskje en årsak til oppsving i salget siden utendørsaktivitet var mer aktuelt for mange. Uavhengig av motivasjon for kjøp av fiskekort i fjor, så håper vi mange finner gleden i fiskeaktivitet også denne sesongen, uansett hva slags ambisjonsnivå man måtte ha.

Informasjon om fiskevannene i Stange Almenning finnes under fanen «Fiske» her på hjemmesida vår, link. Fiskekort kan kjøpes på Inatur, via SMS​, Knut Johnsen MIX kiosk Stange, Temmen jaktskytebane, og hos fiskeoppsyn og enkelte medlemmer av foreningas fiskeutvalg.

SKITT fiske!​- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.