UTSATT jaktfelt på Temmen
Anne Marthe Gjestvang
Publisert 17.02.2021 12:20
Oppdatert 17.02.2021 12:22
UTSATT jaktfelt på Temmen
Foreløpig er det uvisst om vi får se Stanges egne skyttere Roger Granli og Jon Arne Arvesen i jaktfeltløypa på Temmen denne sesongen. Her ser vi dem under jaktfeltstevnet vi arrangerte i 2019. Foto: Ole Mattis Lien
Jaktfeltstevnene 6. og 7. mars er utsatt på ubestemt tid

​​

Første helga i mars skulle vi skutt jaktfelt i Wedelskogene rundt Temmen. I fjor arrangerte vi vårt årlige jaktfeltstevne med rekorddeltakelse på 179 skyttere, og som så mye annet i disse dager lar ikke dette seg gjennomføre denne vinteren.

Klubbmesterskapet og det åpent jaktfeltstevnet som var berammet til 6. og 7. mars utsettes på ubestemt tid. Smittesituasjonen rundt covid-19 vil avgjøre om stevnene lar seg gjennomføre senere i år, og foreløpig er juni måned et aktuelt tidspunkt som det jobbes med for gjennomføring av stevnene. 


Dersom det blir arrangert jaktfeltstevne på Temmen denne sesongen kan standplassleder Øivind Østli trolig bytte ut fotposene han brukte i 2018 med myggmiddel. Juni måned er et foreløpig, uavklart nytt tidspunkt for arrangementet. Foto: Anne Marthe Gjestvang​

- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.