Vaktlista for lerduebana er klar
Anne Marthe Gjestvang
Publisert 14.02.2021 12:15
Oppdatert 14.02.2021 12:16
Vaktlista for lerduebana er klar
Med varme klær er det mulig å få ei god treningsøkt. Her med Roger Granli t.v. og Johnny Edvardsen t.h. i aksjon på lerduebana i går lørdag. Foto: Gro Aune
Vaktlista for sommersesongen er klar og lerduebana åpnet i går

​​​

Det går mot nok en spesiell sesong på Temmen med pandemien som styrende for mye av aktiviteten. I går åpnet lerduebana, og med koronatiltak ble det ei fin økt for de frammøtte.  Vaktlista for sommersesongen på lerduebana er allerede klar, men med koronaforbehold blir det òg åpent på lørdager fram til påske, kl. 11 -14. Vaktlista kan du lese her​, og finnes òg under fanen "skyting" -  "vaktlister".

Dersom du skulle trenge hundefôr kan du ta turen til Temmen på lørdager  da det er skyting der, eller på onsdager kl. 10 da Onsdagstreffen arrangeres. Igjen må vi ta forbehold om koronatiltak og åpen arena, så følg med på aktivitetskalenderen her på hjemmesida for å se om det er åpent på Temmen på de nevnte aktiviteter dersom du trenger fôr.

Talas på Tæmma!


Severin Larsen og Roger Granli skjøt jegertap lørdag 13. februar. Foto: Gro Aune

- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.