Stjernebeita dressurområde
Anne Marthe Gjestvang
Publisert 07.02.2016 20:42
Oppdatert 01.07.2020 19:22
Stjernebeita dressurområde
Glade hunder på Stjernebeita dressurområde. Foto: Ole Mattis Lien
Stjernebeita dressurområde
Adkomst i nordenden av øya. Foto: Ole Mattis Lien

​​​​​​​​​​​​Fra 1. juli er det dispensasjon fra båndtvangbestemmelsene på Stjernebeita dressurområde. Yngleperioden anses da å være over. Båndtvangen gjelder fram til 20. august, men på Stjernebeita, ei øy sør i Stange, er det fra og med juli dispensasjon fra båndtvangbestemmelsene, og derfor mulig å slippe hund etter avtale.​

Øya ligger i Ottsjøen, på kommunegrensa mellom de tre kommunene Stange, Nord-Odal og Eidsvoll. Adkomsten ligger i Stange kommune, i nordenden av øya, og er opparbeidet med en klopplagt sti med port. 

Utleie av dressurområdet organiseres av Stange JFF via inatur, link til leie/reservasjon.​Pris for leie er kr. 50,- for 3 timer for medlemmer i NJFF. Ikke-medlemmer kr. 100,-. 

Ved overnatting kan man reservere siste økt kl. 21-24, og første økt kl. 06-09.

Allemannsretten gjelder på Stjernebeita med dertil fri ferdsel. Besøkende uten hund kan således ikke bortvises av leietakere, men andre enn leietakere kan selvfølgelig ikke slippe hund.

For informasjon kontakt Siw Kr. Moen, mob.: 959 98 550, e-post: siwkristinmoen@gmail.com

Kart: Stjernebeita/Ottsjøen

- Annonse -
Masterfil_for_vertikale_logoer
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.